![]() |
|
|
|
|
#1 |
|
Skuliran
|
Ne znam da li tko na ovom forumu postoji, a da ne zna sto je to. Ali za one neupucene, to je serijal manga crtanih filmova, cija se radnja vrti oko mladog Takumija Fujiware, naizgled obicnog teenagera koji pomaze ocu u vođenju tofu shopa. Vrsi dostavu tofua, u hotel na vrh obliznjeg brda. bla bla bla...
A kao dostavno vozilo koristi chereslo, Toyotu Corollu AE86. Radnja se vrti oko drifta, pa mislim da ima dosta veze s ovim forumom, jelte. No, da skratim pricu i ne otkrivam toplu vodu u kockicama, evo vam par slika za osvjezavanje pamcenja... Nego, ja sada gledam sve epizode ispocetka po valjda 5. ili 6. put. Znam ih sve napamet. Ajmo malo komentirat epizode i to. Koja vam je najbolja battle, koji lik najdrazi itd... Takumi & chereslo ![]() ![]() ![]() Takumi i Kasuki, ovaj Itsuki ![]()
![]() NA for life... Last edited by Vladx : 23-12-2007 at 15:54. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Guest
|
Serijal je vrhunski, ne samo zbog auta i vožnje, nego i zbog
vještog vođenja priče. Kako je Takumi stasavao i izazovi su bili veći. Možda mi je najbolji ipak showdown sa S2000 i veteranom togea. Last edited by Toninho : 23-12-2007 at 19:26. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Skuliran
|
Al najgore mi je bilo dok se utrkivao sa AE86. Bio sam na sto muka na ciju stranu da stanem
![]() I najbolje mi je bilo dok je hachi dobio novi motor i dok je Takumi mitao japu, "cuj stari, do kulike smem vrteti motora, a?" a stari njemu: ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Aj gat d POWA!
|
Da je Inital D kojim slučajem hrvatski proizvod mali bi se zval Imbra i vozio bi Yugo 45, a jebali bi ga frajeri sa Golfovima i bil bi alkoholičar, radil bi sa starim u polju i cura bi mu bila Bara... Ne bi išel f škole nego teral... "Odi Cveta, odi Cifra..." i muzel bi krave...
Takumi zapravo vozi japanski Stojadin
|
|
|
#5 | |
|
Skuliran
|
Quote:
p.s. vozis stojadin, kak i ja |
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Banned
|
Neki od najdrazih battleova, 3rd stage the movie,kad Takumi lovi Mikija u ST205 koji je "oteo" Natsuki.
Takodjer Shingo EG6 vs Takumi mi je bila odlicna. |
|
|
|
|
|
#7 | |
|
LFS Drifter
|
Quote:
Hahahaha tocno se toga sjecam..... Dosao Takumi doma, a ono ne zna driftati, auto se totalno drugacije ponasa, nece na bok kako spada , a onda stari kaze, derni ga do 11k rpm .... onda pocinje show....Ja sam skoro pa sve pogledao.... sramim se sta nisam ... mislim da nisam pogledao par zadnjih stageova... |
|
|
|
|
|
|
#8 | |
|
Junior Member
|
Quote:
oooooda najjače Takumi AE86 vs GodHand (ili Godfeet nemrem se sjetit) S2000 waaaa vrhunski |
|
|
|
|
![]() |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|
|